SIDRES


Per obtenir aquesta sidra hem fet una selecció entre el ric patrimoni de varietats locals de poma de la Val d’Aran i comarques pirinenques veïnes. Moltes vegades són arbres vells que, en aquest entorn favorable, no necessiten cap tipus de tractament químic. Tampoc afegim cap additiu en tot el procés. A més a més, els hiverns freds de la zona possibiliten una fermentació lenta i natural. Així, aconseguim una beguda saludable i sostenible.

Tipus de Sidres
  • Selecció de pomes de varietats tradicionals de la Val d'Aran i l'Alta Ribagorça. Fermentada en dipòsit d'acer inoxidable. Té un color daurat, amb molt cos, olor i aroma afruitats, fresca i al final repunta amb un to amarg. Està disponible en ampolles de cervesa de 330 ml o ampolles de 750 ml amb tap de suro natural.
  • Sidra a l'estil Basc sense transvasament de varietats de la Val d'Aran i l'Alta Ribagorça. Fermentada en barrica de castanyer. La sidra amb més personalitat, molt transparent, on s'expressen bé els llevats salvatges. L'oferim en ampolles de 750 ml.
  • Selecció de varietats principalment de l'Alta Ribagorça. Criada en barrica de castanyer.
  • Selecció de varietats principalment de la Val d'Aran. Elaborada en barrica de castanyer. La sidra més fina i deliciosa. Té un olor molt afruitat i agradable, bon equilibri entre aromes més dolces i una amargor poc dominant. Amb el punt just de CO₂ natural.